Sernik gotowany – puszysta masa serowa gotowana na mleku, z dodatkami rodzynek
Sernik wiedeński – Puszysta masa serowa z bakaliami zapieczona na blacie biszkoptowym, wykończony bakaliami, czekoladą i lukrem.
Ciasto Ambasador- jasny biszkopt z galaretką owocową oraz owocami sezonowymi (truskawka, borówka amerykańska,winogrona,brzoskwinia)
Ciasto malinowe- delikatna masa śmietanowo-malinowa, przekładana galaretką malinową na biszkopcie o smaku truflowym, wykończone pokruszonym ciemnym biszkoptem
Ciasto bakaliowe – Biszkopt kakaowy przesmarowany kremem czekoladowym i dżemem owocowym, na tym blat bakaliowo – figowy, góra dekorowana czekoladą i słonecznikiem.
Ciasto rafaello – Biszkopt kakaowy, na nim masa rafaello, na górze kokos.
Ciasto makowe – Jasny biszkopt wyłożony masą makową z jabłkami, wykończony kremem z migdałami i czekoladą
Ciasto z bitą śmietaną i kokosem – Jasny biszkopt, blat kokosowy przekładany bitą śmietaną, wykończony śmietaną i czekoladą
Ciasto adwokatek – masa adwokatowa z dodatkiem kremu śmietankowego przekładane czekoladowym biszkoptem
Ciasto kawowo – porzeczkowe – jasny biszkopt przesmarowany marmoladą owocową, wyłożony czekoladowymi wafelkami, na tym puszysty krem kawowy i śmietankowy o smaku porzeczki, wykończony żelem owocowym.
Ciasto cytrynka – jasny i czekoladowy biszkopt przesmarowany marmoladą owocową, przekładany kremem budyniowym o smaku cytrynowym, wykończony kremem śmietankowym i żelem morelowym.
Ciasto Tiramisu – Bardzo lekka puszysta masa na bazie mleka o smaku cappuccino wykończone kakao, przekładane biszkoptami nasączonymi aromatem kawowym, wykończone kakao.
Ciasto Czekoladowo – pomarańczowe – czekoladowy i jasny biszkopt przekładany lekkim kremem czekoladowym i śmietankowym o smaku pomarańczowym, wykończone wiórkami czekoladowymi
Ciasto Czekoladowo – wiśniowe – biszkopt czekoladowy z lekkim kremem paryskim o smaku czekoladowym, wiśniami i galaretką wiśniową. Wykończone kremem śmietankowym z dodatkiem polewy czekoladowej.
Ciasto z galaretką i bitą śmietaną (kryształek) – jasny biszkopt zkremem śmietankowym o smaku owocowym z kryształkami galaretki. Wykończone żelem morelowym.
Ciasto Toffik - orzechowy biszkopt przekładany lekkim kremem śmietankowym i toffi, posypane prażonym słonecznikiem i wykończone polewą czekoladową
Ciasto z marcepanem – nasączony ponczem biszkopt waniliowy, czekoladowy i z makiem przekładany kremem cytrynowym, wykończone marcepanem i polewą czekoladową.
Ciasto z galaretką i bitą śmietaną – biszkopt waniliowy z kremem śmietankowym, wykończone owocami i galaretką.
Ciasto Brazylijskie – jasny biszkopt z lekkim kremem kawowym i śmietankowym wykończone polewą czekoladową
Ciasto Delicja maślana – biszkopt czekoladowy i jasny przekładany kremem budyniowym o smaku śmietankowo - waniliowym, wykończony prażonym kokosem z dodatkiem masła.
Rolada z bitą śmietaną i owocami – biszkopt jasny i ciemny przekładany kremem śmietankowym, wykończony owocami i żelem owocowym.
Ciasto Karpatka -
Muffinki truflowe
Ciastka Bankietowe o smaku truskawkowym, czekoladowym, malinowym, cytrynowym, tiramisu.